Z zaobljubami nisem nikoli pretiravala, prej nasprotno (ne vem, če sem se jih držala kdaj več kot le nekaj dni). Vseeno je za uspeh v življenju treba načrtovati, si zastaviti cilje, saj jih tako lažje dosežemo. Čeprav je za planiranje in odločitve vedno pravi čas, so večje zaobljube bolj kot ne rezervirane za januar in ponedeljke. Novo leto predstavlja nov začetek, svežino, korak naprej, pri meni se to pretvori v nova čokolada, novi okusi, kilogram(i) več. Obljubim, da bom tokrat zmogla in se držala naslednjega …

  1. Poskusila bom vsaj eno novo čokolado na teden, kar pomeni da moram do konca leta odviti vsaj še 50 tablic!
  2. S čokolado bom večkrat razveselila druge, predvsem svoje najbližje. Ne le za praznike in rojstne dneve, ampak tudi kar tako, da jim polepšam dan, v zahvalo da so mi pomagali pri pletju vrta, pospravljanju in poslušanju mojega nerganja. In ne zato, ker bi jim pretkano skušala podtakniti kakšen gram in jih skušati zrediti, ampak iz hvaležnosti in ljubezni.
  3. ‘Junk’ čokolado bom pogosteje zamenjala z bolj kakovostno, zdravo. Pri številki 70% se sicer ustavim, vse kar je nad njo, pač ni zame. To številko vedno primerjam s kilogrami in verjemite ne želim je videti na svoji tehnici.
  4. Večkrat poplesavala po domači kuhinji, vihtela stepati sneg in kreme za čokoladne sladice.
  5. Čas bo za veliki eksperiment. Poskusila bom narediti čisto svojo čokoladno tablico. Najbrž bo bela, ker jo imam najraje, z dodatki.
  6. Prijavila se bom na kakšen slaščičarski/čokoladni tečaj (YouTube šteje, kajne?)
  7. In ker je sedem srečna številka, bom pripravila vsaj 7 večjih nagradnih iger.

 

Začnem jutri … ker je ponedeljek.

 

Ps: vse lepo v novem letu 🙂